10-års jubileum!!

Idag är det TIO år sedan jag startade upp min blogg! Det är helt galet vad tiden går. Bloggen är viktig för mig. Den har dock ändrat sig väldigt mycket under årens lopp.

I början var det ett sätt att få skriva av mig. Jag skrev och skrev och många inlägg hade inga bilder alls. Nu är ju bloggen ofta byggd kring bilder och texten har fått kliva bakåt ett steg.

I början låg bloggen på en gratis sida där det kom reklam mellan varje inlägg. Den bloggen var lättredigerad och jag lekte mycket med utseendet och hade olika färger och former varje vecka. Det retade mig dock att någon tjänade pengar på min sida.

Efter ett och ett halvt år bytte jag därför till en egen domän, där jag fick välja helt själv vad bloggen skulle heta. Det var då den fick adressen www.miasblogg.se och då jag klev in i WordPress. Det är där vi är nu. Verktyget känns både enkelt och svårt beroende på vad man talar om. Jag har haft mycket roligt med bloggen och ibland har jag haft stora problem med tekniken.

Bloggen har visat sig bli mitt och Pers sätt att minnas, som ett fotoalbum över vårt liv. Vad åt vi förra nyåret? Var firade vi midsommar? När flyttade barnen? Var det fint väder när vi hade semester? Allt sånt som man önskar man skulle ha kvar i sitt minne, men som man inte riktigt har koll på.

Bloggen är kul. Så länge den är det, och så länge jag kan hålla virus, robotar och spam ute, så kör jag på! Häng med vet jag!

Här nedan kan ni se vad jag bloggat om på mina årsdagar under de första tio åren här på bloggen!

2017 var jag tydligen ute och åt middag på stan med Per, Marcus och Sofie och bloggade inte…. synd och skam, men så kan det gå!

En kommentar till “10-års jubileum!!”

  1. Grattis till tioårsjubiléet och bra jobbat! Det var ihärdigt av dig att skriva i TIO hela år!

Kommentarer inaktiverade.