miahertz.blogg.se fyller 1 år!!

Idag för ett år sedan gav jag vika för de som bett mig starta en “riktig” blogg. Detta efter att jag bloggat “oriktigt” via dagliga mail under min två veckor långa vistelse i Indien. Även om det påverkade mig lite att veta att det fanns några där ute som ville läsa det jag skrev, så gav jag framförallt vika för min egen skrivlusta!!

Jag tror att jag har skrivit minst ett inlägg varje dag hela året förutom en dag när jag helt enkelt inte fick till det och en vecka när jag var utomlands. Jag har skrollat igenom året som gått och inser att mitt sätt att skriva har förändrat sig otroligt mycket. Betyder det att jag förändrats? Jag vet inte varför det blivit annorlunda men det är verkligen stor skillnad.

Jag mådde riktigt bra när jag gick igenom inläggen, jag log och skrattade, och insåg att det här verkligen är som en bättre variant av dagbok. För en person med ett så gulfiskhjärneliknande minne som mitt är det här verkligen ett fantastiskt sätt att dokumentera vad som händer i livet.

Självklart skriver jag inte allt som händer. Allt får inte plats och dessutom får ni bara den tillkammade och justerade varianten. Ibland därför att verkligheten är alldeles för sorglig, patetisk eller tråkig för att få finnas i skrift. Ibland för att jag inte vill dela allt med “alla”. Det jag har skrivit må vara censurerat och nedkapat men det som varit med har alltid varit sant.

Nu till “årsdagen” funderade jag på om jag skulle lägga ner bloggen eller om jag skulle fortsätta skriva. Jag insåg ganska snabbt att jag, trots att det tar ganska mycket tid, inte kan sluta. I alla fall inte nu. Det är roligt att skriva. Det är roligt att skriva eftersom ni läser!

Ett axplock från året som gick:

Feb 2009
 Indienbloggen

Mar 2009
Jag trodde verkligen att det var mycket snö förra året…

Apr 2009
Undrar vem jag var arg och ledsen på?

Maj 2009
Det drabbar ingen fattig!

Jun 2009
Det här kan man bara drömma om nu….

Jul 2009
Sista burken öppnades igår!

Aug 2009
Oj, vad man längtar…..sommar!

Sep 2009
Självklart antog jag utmaningen

Okt 2009
Självplågare?

Nov 2009
Bloggtorka

Dec 2009
Kloka ord!

Jan 2010
Bästa dagen på året

Feb 2010
Så där kan du väl inte skriva???

Tack alla ni där ute för att ni finns, och tack för året som gått!!