Soligt

Vilken dag vi har haft idag!

Jag inser att jag låter som en gammal tant när jag kommenterar vädret och inte tycker det är det minsta konstigt, men jag har gett upp och inser att ungdomen är passerad, med råge! Så därför vill jag upprepa:

Vilken dag vi har haft idag!!

Jag sket totalt i dusch och finfrisyr och kastade på mig kläderna och gick ut i solen så fort jag fått i mig min frukost.

Killarna kanade och gled mer än de gick eftersom det fanns is att leka på. Pojkar är tydligen ALLTID pojkar.

Nere vid Edsviken lyste solen från en nästan klarblå himmel och barn och pensionärer matade fåglar, somliga njöt bara i värmen och andra tokar var ute på isen och åkte långfärdsskridskor. Isen är antagligen perfekt för det sista eftersom den är som en spegel.

Fåglarna vid Edsbacka slott lider nog ingen nöd på mat under vintern för det var många där och matade dem. Det formligen bubblade i vattnet av fåglarnas sprattel.

Vi fortsatte vidare mot Sollentuna Centrum där vi försökte boka en resa (utan framgång) och där vi tog oss en god kopp kaffe. Min kopp kaffe latte hade ett skum från himmelriket. Jag blev så här glad:

På vägen hem kunde vi njuta precis lika mycket av sol och blå himmel som vi kunde på promenaden.

Blå blå vindar och vatten…

Medan jag fotograferade fåglar stod killarna och njöt i solen.
 

Väl hemma igen satte sig Marcus och Per vid varsin dator och tog saken i egna händer. Efter en stund av letande och trixande har de nu bokat en resa till fyra Hertzar och en Olsson. Vi åker till Budapest i april!!

 

 

2 reaktioner till “Soligt”

  1. Åh vad härligt med Budapest! Jag har aldrig varit där och ser fram emot en recension! Kram! (solsken i Sollentuna är sannerligen inte fy skam det heller!)

  2. Vilken underbar dag i solen 🙂
    April i Budapest är nog inte helt fel 🙂

Kommentarer inaktiverade.