Kicki, Amanda och Malin i fina indiska kläder!

Hej alla fina bloggläsare!

Idag var det nog ännu lite varmare här i Nagpur än vad det varit tidigare dagar. Det sa de i alla fall på nyheterna (28-29 grader), och det kändes varmt. Hur det nu än var med temperaturen så var det hur som helst skönt när jag gick ner till poolområdet i morse. Luften var liksom mjuk och ljummen.

Jag hoppade dock inte i vattnet, utan chockade mig själv med att gå rakt förbi in på gymmet. Jag måste tacka de andra tjejerna för de peppar mig att gå och träna. Jag frågade om vi kunde stanna här i 21 dagar så att jag fick en ny vana (det tar väl så lång tid att få en vana?), men de sa att de var mer sugna på att åka hem till sina nära och kära…..

Jeanette tog jobbet som PT för mig idag och fick mig att värma upp och sen körde hon ett styrkepass med mig. Det jobbet gjorde hon med bravur! Jag kunde inte ta kort på hela gymmet för det var folk ÖVERALLT. Det förvånar mig att det är så många som tränar på morgonen. Det fick bli en liten bild där det faktiskt inte stod någon. Som bevis menar jag – för jag antar att ni inte tror mig när jag säger att jag var där? 🙂

Okej då – jag får erkänna att jag bara var där i 45 minuter, sen stod jag inte ut mer (Jeanette såg till att det brann i mina muskler) utan gick och badade!

Efter badet ville jag inte stoppa de blöta fötterna i mina nya träningsskor utan gick den korta biten till hissen barfota. Det skulle jag INTE ha gjort! Fy farao, vad svarta fötter jag fick. Det var tur att jag hade tagit med mig mitt favoritverktyg – nagelborsten! Den fick jag använda hårt och länge i duschen för att få bort skiten från fötterna. Blä. Jag kan säga så här :Den borsten ligger i soporna nu.

Borste innan den användes…

När storstädningen av fötterna var klar och jag var redo för att gå till jobbet, så möttes jag nere vid hotellentrén av de finaste tjejerna någonsin!

Order-to-Cash tjejerna här nere hade köpt fina indiska kläder till Malin, Amanda och Kicki och så hade de bestämt att om de tog på sig dem idag när de åkte till jobbet, så skulle de också ta på sig sina liknande kläder. När tjejerna kom till jobbet fick de dessutom örhängen som matchade till outfiten.

Som ni ser hade de alla fått lite olika typer av kläder (en “klänning” och matchande byxor) så ingen är den andra lik. Detsamma gäller örhängena de fick. Ni som känner tjejerna kan nog se fler bilder på deras sociala medier. Kika på dem vet jag – så får ni se alla fina tjejer!

Strax efter fotograferingen ovan så åkte vi till jobbet. Som vanligt fick jag inte fotografera något, utan höll mig tills det var dags att åka hem igen…

Dagen var för min del, precis som i går, fylld av sessioner där jag står som värsta lärarinnan inför en skock elever och pratar och berättar, frågar och utmanar för att se om jag kan lära dem något och få dem att utmana sig själva och utvecklas. Det är roligt, men det tar såklart energi.

Det känns fortfarande “udda” att de är två män som eskorterar oss hem varje kväll. Oftast känns det onödigt, men vad vet vi, det kanske är tur att de tar så väl hand om oss, så inget händer oss.

Foto: Amanda

Igår var de andra lite förvånade (äh, läs avundsjuka) på att jag hade fått en fin liten blomma på min säng från städerskan. De andra hade inte fått något alls! Hur kunde det vara så orättvist?!?

I dag visade Amanda något “hon hade missat i sitt rum” – kolla buketten på bilden ovanför! Ha ha ha 🙂 HUR missar man en sån stor blomsterkorg?? Nu är ju jag avis!! Fniss.

Johnnie Walker

Efter jobbet gick vi till hotellbaren och summerade dagen. Det är skönt att få tid till det. Det blir en reflektion och eftertanke som faktiskt behövs efter en lång dag med många olika ämnen och intryck.

Efter lite prat och titt på fina klänningsbilder från den fotosession som hölls av Order-to-Cash så gick vi och åt middag på en av hotellets restauranger; en indisk med livemusik visade det sig!

I morgon är det fredag. Tänk vad tiden går fort när man är frisk! Det kanske är för tidigt att ropa “hej”, men jag har aldrig haft en så här bra vistelse i Indien förut. Mina första två resor var rejält hemska och ni som känner mig vet ju hur mycket jag led under de resorna… De påföljande två resorna var ju bättre hälsomässigt, men tärde en hel del de också och bjöd inte in till att känna reslust den här femte gången, MEN jäklar vad bra jag har mått och vad bra det har gått. Visst är jag trött (och än är inte resan över), men jag ser bara positivt på det jag är med om under den här veckan. Håll tummarna för att det fortsätter är ni snälla!

Godnatt vänner! Här är klockan efter midnatt så jag tror det är dags för mig att knyta ihop dagen. VI HÖRS!