Drink hos Anne och Robin

Häromdagen fick vi inbjudan till en drink före maten idag på tisdagen till det engelska syskonparet Anne och Robin. Vi tackade ja eftersom Thomas och Ninni känner dem sedan sina tidigare besök här på Mallorca och eftersom brodern i syskonparet, Robin, visat sig vara en otroligt intressant 79-åring. Vi kände att det kunde vara trevligt.

Så när klockan närmade sig sju på kvällen gick vi några hundra meter längre upp i bergen till Annes lägenhet med en terass som bjöd på en fantastisk utsikt. På bilden nedan ser ni hela Palmabukten och dessutom Hotell Illetas där vi bor.

Anne visade sig vara den perfekta värdinnan och tog hand om oss gäster, och sin bror, på ett sätt som gjorde att jag ville gå i skola hos henne. Vilken härlig människa!

Fotografierna i det hör inlägget är tagna av mig, Per och Ninni Jiremyr Hertz i en salig röra.

Efter drinken tog vi en taxi till Portal Hills där vi gick förbi Vito Ingrosso när vi travade in på hans brors, Emilio, krog “La Perla”!

Det var riktigt bra på La Perla. Maten och drycken är verkligen utmärkta! Hit rekommenderar jsg er att gå om ni är på Mallorca mågon gång!