Mallorca – Måndag – tredje dagen

Idag har det varit mulet mest hela dagen. För mig är det ju perfekt, eftersom jag då inte bränner mig i solstolen. Istället har jag solskyddsfaktor 50 och molnets dis som skydd för de starka solstrålarna. Jag är givetvis ändå lite smårosa, men jag är verkligen inte bränd. Perfekt!

För de som faktiskt tål sol, och redan har en grundbränna, så är ju molnens närvaro lite irriterande, men det går ju inte att göra något åt det, så vi får härda ut.

Jag badar med simring vilket gör att jag kan ligga i lite längre perioder. Mitt knä som är helt trasigt nu, orkar ju inte ta ett enda simtag, utan istället flyter jag fram på min lilla ring…

På den här kajkanten eller vad vi ska kalla badhyllan för, så har vi det bra. Ibland sover vi, ibland dricker vi kaffe, eller löser korsord eller lyssnar på bok. Det är hur skönt som helst.

Nu är jag ensam på rummet. Per gick ut en sväng för att rör på sig. Han vill ju gärna göra det trots semester. Jag passar på att vila knäet och skriva bloggen. Alla gör det som de mår bra av!

På lunchen gick vi iväg till Puro Beach, ett ställe som serverar drinkar och mat, men som också hyr ut solstolar och solsängar. Det var riktigt gott och vi njöt!