Lättare att blogga

Jag har ju bloggat ända sedan februari 2009. Jag har bloggat från stationära datorer, från bärbara datorer av olika märken, från telefoner och från iPads. Senaste året har jag nästan bara bloggat från telefon och iPad. Jag har liksom aldrig en dator påslagen så jag tar det verktyg som ligger närmast. 

Som ni vet så köpte jag en iPad Pro när jag var i San Francisco. Man kan ju undra varför eftersom jag redan har två iPad minis. Jo, det är bland annat för att den här iPaden har ett tangentbord som tillbehör. Så utan att vara en dator, utan att väga något, utan att ta tid att starta och utan att ta plats så har jag alltså tangentbord nu och då är jag såååååå mycket snabbare på att skriva. Det kommer såklart att leda till att jag kommer skriva mer text i mina inlägg. Vi får se om det är bra eller dåligt 😜 Jag har i alla fall saknat att skriva.

Smart Keyboard – Yipppie!!

2 reaktioner till “Lättare att blogga”

 1. Hej!
  Vilken trevlig blogg du har!

  Min son och jag såg att du har fotograferat båten “Albertina” från Saltkråkan. Det är bara ett vrak som sticker upp, men du skrev i texten att du har ett foto som är taget ca 10 år tidigare. Vi undrar om du möjligen har hittat det fotot??
  =)

  Ha det bra!!
  Sara

  1. Hejsan Sara,
   Vad roligt att du tycker om bloggen 🙂

   Ja, just ja. Albertina! Det skeppet har verkligen ändrats genom åren. Nu sticker det inte upp mycket längre…
   Jag vet inte vilket blogginlägg du syftar på, men jag vet att jag har en bild på det från 2009.
   Det hittar du här: https://www.miasblogg.se/2009/08/07/nagot-av-ett-avslut/

   Sen borde jag ju ha fler bilder som är äldre än så, men det skulle nog vara svårt att hitta.

   Ha en bra dag!
   MIA

Kommentarer inaktiverade.