Hemma igen

Jag är lite förvirrad kring det här med “idag” eftersom vi är hemma igen i en helt annan tidszon och har varit igång betydligt längre än vanligt. På nåt sätt var det 27:e när jag startade dagen i San Francisco, men nu när den slutar i Solna är det den 28:e. Min uppfattning av “idag” är följande:

Vi packade ihop alla våra saker och checkade ut från hotellet vid 12-tiden. Vi lämnade väskorna i hotellets lobby och gick sedan i stekhet sol upp och ner för backarna för att se gator vi inte varit på tidigare. Vi hamnade nere i Fisherman’s Wharf och därifrån tog vi en bil tillbaks till hotellet.

Vi tog oss sen ut till flygplatsen och började den långa resan hem. Vi tittade på några filmer, men efter middagen slocknade vi och sov några timmar.


Så fort vi fått bagaget åkte vi till Bromma för att hämta vårt köksbord. Per lyckades hitta energi nog för att montera ihop det, medan jag satte igång med tvätten. Per verkar ha mer energi än vad jag har, för nu är klockan åtta och jag är svimfärdig av trötthet. Jetlag är tufft.