Dags att dra igång va??

Vi flyttade till Solna för sjuttiotre (73) dagar sen och det är fortfarande ett mindre kaos här hemma hos oss. Det har liksom varit fel tajming för att måla och tapetsera, leta möbler och inreda. Vi har prioriterat att vara i skärgården, ligga i hängmattan, ta igen oss och tanka energi nu när det har varit sommar. Vi har båda två känt att det är det vi behövde göra. Nu är det dock slut på de tankarna. 

Vi har lite så smått börjat fundera på vad nästa steg ska bli. 

Det första steget var ju att göra iordning sovrummet och det är fortfarande inte helt klart. Det är dock i princip klart, men en byrå som vi köpte hade fel lådfront på en av de åtta lådorna och den är fortfarande inte fixat trots att Per har varit på Mio och tjatat, lagt ärende på nätet och ringt dem. Idag var han där igen, men ingen lådfront fick han med sig. Snart blir jag arg och skriver något elakt på deras hemsida tror jag… Sen har jag inte satt upp något på väggarna, men det känns som att jag vill vänta med det tills alla rum är klara så jag kan fundera/fördela tavlorna då.

Ett litet mini-steg var att vi igår fick ett matbord till köket! 72 dagar utan köksbord är en utmaning kan jag säga…


Vita, grå och svarta pinnstolar med bord som har vit skiva och svarta ben blev det denna gång (vi hade ju bord och stolar helt i ek förra gången) Dessutom finns det två extraskivor till som man kan förlänga bordet med när/om vi blir fler runt bordet. Vi har alltså inte målat tak eller tapetserat väggarna i köket, men vi kunde inte vänta längre. Matbord var ett MÅSTE!!

Jag tror nästa steg i operation inredning blir att måla och göra klart kontoret. Det ser nämligen ut så här ännu:


Just nu är vi dock helt korkade av Jet lag så idag blir inget gjort heller…..