Familjen Gidlund was in da house!

När man är riktigt liten och nyfödd så är man ju riktigt riktigt liten. Det vet vi ju alla. När man är född nästan en månad för tidigt, så är det där med “liten” en underdrift. Sanna föddes den 19:e juli fast barnmorskorna tyckte att hon skulle födas den 15:e augusti och hon är verkligen liten. Idag är hon tio dagar gammal, hennes mamma heter Cim och hennes pappa heter Linus. Cim är min kollega. Igår vägde Sanna 2560 g. Det är INTE mycket. Hon är däremot MYCKET söt!!

Jag har fortfarande inte börjat läsa min kameras manual. Jag borde verkligen göra det, men det händer hela tiden någonting som tar mitt intresse ifrån läsandet. Här är i alla fall mina bilder från dagen.

Den här hästbromsen surrade runt oss när vi intog förmiddagskaffet. Hua!

Vid lunch kom Martina, Göran och Malin ut till ön och Per envisades med att ta oss ut med båten. Detta trots att det blåste GALET mycket. Vi gjorde som han sa och åkte iväg och satte oss på en kobbe. Martina hade bakat massvis av kaffebröd och de satte vi i oss i faslig fart!

Göran är ute och undersöker ön.

Jag undersökte också ön i jakten på något att fotografera. Här en blomma med en fluga. Vad som helst kan fotas om man bara vill 🙂

En pöl…

Mitt ösällskap ägnade sig åt relaxing.

Jag ägnade mig åt floran på ön.

Jag trodde verkligen att den här fågeln ruvade på ägg. Den låg helt stilla hur nära jag än kom. Jag har i och för sig fotat den med teleobjektiv för att inte komma FÖR nära, men det är ändå skumt att den låg så stilla. Efter någon timme hoppade den dock lojt i sjön och då insåg jag att det inte fanns några ägg eller något annat viktigt som den passat. Den var bara lat antar jag….

Den här larven var det inte jag som hittade. Det var det Malin som gjorde. Hon gillade färgen på gräset och när hon fotade det, så hittade hon larven. Jag var dock snabb på att hänga på fotosessionen. Visst påminner den mycket om larven som vi såg häromdagen?

Den lilla pölen med vatten är grön av alger. Ganska äckligt, men färgskillnaden mot havet är cool!!

Jag fotograferar Malin in action. Hon är bra på att använda sin kamera!!

Martina och Göran funderar på att bada…

För visst är det här en riktigt coolt platå? Platån har cirka 50 cm vatten över sig. Botten är fylld av småsten och helt plötsligt stupar det bara rakt ut i ingentinget!! Vi var såklart tvungna att bada här! Jag har inga bildbevis på det. Jag badade ju 🙂 Martina tog dock några bilder, men inte med min kamera. Ni får ta mig på orden istället.

Efter båtturen åkte vi hem till oss och grillade. Det var gott och trevligt. Som vanligt när familjen Gidlund är här alltså!!

En kommentar till “Familjen Gidlund was in da house!”

  1. Ser ut som om ni har haft en bra dag idag också. Bra kamera verkar det vara med tanke på bilderna.
    KRAM

Kommentarer inaktiverade.