Åska och regn?

Idag har det regnat och åskat. Nästan hela dagen. I alla fall enligt de tre olika väderapparna jag har i min iPhone. I verkliga livet såg det lite annorlunda ut.

Här har vi tagit ut Marcus till den ö som Per hittade på nationaldagen. Inte mycket åska där. Det enda som dundrade till var känslan inom oss när vi fick reda på att Grynet fötts!! Återigen: Grattis till underverket, Peter och Thérèse!!

Efter lunch och fika skjutsade vi över Marcus till sitt jobb på Köpmanholms Kiosk. Idag jobbar han sin allra sista dag. Jag vet inte hur han känner…., men för mig är det lite sorgset. Är sommaren slut nu?? Näää!! Min semester har ju bara börjat. Jag ska ligga många timmar på bryggan innan sommaren är slut! 🙂

Hemma på tomten har bordet, som pappa byggde åt oss innan vårt hus fanns, gett upp. Bänken håller måttet ännu och det räcker fint som fikaställe. Bordet ska vi nu såga upp i småbitar så vi orkar släpa undan resterna…

Medan Per och Emma lagade kantarellsoppa och lagade potatisgratäng och grillade kött, så gick jag ut och promenerade. Det här fångade jag med kameran:

Pappas och Kinas garageport har fin inramning 🙂

Idag har jag tvättat många laddningar med tvätt.
Det ligger fortfarande bevismaterial utomhus…

4 reaktioner till “Åska och regn?”

 1. Nej, håller med dig! Var var det dåliga vädret? Tur att de har fel också…. Vi har njutut på en klippa i skärgården idag vi med. HÄRLIGT!!! Kramen

  1. Åh, var i skärgården håller ni hus när ni är i den?

   Längtar efter dig och dina kloka tankar. Tur Erica har en plan 🙂

 2. Kan informera om att det varmt på kontoret idag. 28,2 när vi kom in. Härligt!
  Nu njuter jag av värmen och ljusen som brinner på bordet på min balkong och har det ganska bra om jag får säga det själv.

  1. Härligt med balkong!! Jag tänkte bjuda in mig på ett glas rött när sommaren är över. Du får ta en filt runt dig, så sitter vi på balkongen!!

   Inte så härligt med tropisk hetta på kontoret… 🙁

Kommentarer inaktiverade.