Tur i spel och dobbel?


Just nu är oddset 1 till 46668 att det blir 1 – 0 i hockeymatchen mellan Skellefteå – Luleå. Man kanske skulle satsa en hundring? Snacka om att bli rik om man vinner och snacka om att man inte kommer gråta jättemycket om man inte vinner. En hundring liksom, vad är det? Jag har i och för sig ingen som helst aning om HUR man satsar den där hundringen. Var gör man det? Det är lite irriterande eftersom jag har sånt flyt idag och bergis skulle vinna om jag satsade!!

Flytet, flaxet, turen, räkmackan, medvinden, bonnrötan eller vad man nu vill kalla det, började redan i morse på väg till jobbet när jag såg en bil med precis och exakt det registreringsskyltsnummer som jag behövde i min regplåtsjakt; nämligen 006 🙂 Visst skulle det kunna vara lite surt att en av mina vänner, som börjat räkna bilar långt efter mig, redan kommit till nummer 004. Fast en sån här bra dag så ignorerar jag det faktum att hon snart går förbi mig (hon vet var 006 finns och behöver alltså bara en femma så är hon ikapp) eftersom delad glädje är dubbel glädje!

Väl framme på jobbet så hann jag göra allt det jag ville göra innan första mötet. Hur ofta händer det? Det måste ju klassas som skön tur! Inne på mötet fick jag sedan mycket bra information om framtida förändringar och vann dessutom tävlingen som ALLA ville vinna. Hur gôtt som helst!!

Det tar dessutom inte slut här utan när jag kom hem så var BÅDA ungarna i färd med att städa badrum, dammsuga huset och sortera tvätt! Fräscht doftande hus visade sig lukta dubbelt så gott mot i vanliga fall eftersom jag inte rört en fena själv 🙂 Per lagade sedan en supergod middag där alla i familjen var samlade, goa och glada istället för att vara sura, griniga och utspridda på orten. Ska vi klämma i med en extra skön känsla, som kanske i och för sig inte handlar om tur, så är det självklart att: just nu leder Sverige mot Moldavien!

Hur gör man nu när man satsar på oddset mitt under en hockeymatch?

10 reaktioner till “Tur i spel och dobbel?”

 1. Använder din nya leksak – eller den gamla och skapar ett konto på en spelsida, överför pengar från din internetbank och sen är du fast i spelberoendet 🙂 /Cim

   1. Neee… inte jag inte. Men jag vet hur man gör. Dold talang serru!

 2. Jag måste bara få fråga: hur agerar du när du hittar dessa bilnummer? Blir du som när jag klarat en bana i angry birds och på tåget utbrister JAAA! bland folk?
  (mitt beroende av angry birds är dock ur världen och jag känner mig hel igen)

  1. Det är så man beter sig. Folk omkring undrar vad man håller på med. En kollega till Mia och mig såg 040 i fredags och visste inte till sig av glädje eftersom hon letat ett par veckor.

   1. Underbart! Det är inte VAD som gör en lycklig som spelar någon roll, huvudsaken är att man KAN bli det 🙂

    1. Ja, jag blir, precis som Åsa säger, RIKTIGT glad och jublar! 🙂

     Åsa: Grattis till dagens nummer 070!

     1. Tack. Kanske inte jublade vid helt rätt tillfälle, men man blir så glad när man hittar den där siffran.

Kommentarer inaktiverade.