Gummistövlar is in da house

Mitt i fullrulledagen tog jag en verklighetspaus och sprang ner till Karlbergs Station. Solen sken som en tok och det droppade och rann överallt. Var det vår idag?

Helt plötsligt kom min söta dotter ut ur stationsbyggnaden.

Emma och jag skulle nämligen dejta över lunchen. Vi tänkte äta något gott och göra lite bankärenden. Eftersom hon inte är myndig än så måste ju jag vara med.

(Hon är lite arg på mig som födde henne så sent på året by the way, så vi pratar inte så högt om det där med “myndig”. Jag lovar att planera mitt barnafödande till första tre månaderna av året i mitt nästa liv.)

Vi gick först till banken och väntade och väntade innan vi började leka töntig fotograf med ovillig modell. Till slut fick vi alla fall komma fram och förklara vårt ärende och då insåg vi att det inte alls räcker med EN förälder. Det krävs TVÅ.

Irritation när man har med sig alla andra saker som krävs…

Vi åt i alla fall en riktigt god lunch innan Emma vände hemåt igen. Jag jobbade klart min arbetsdag och åkte sen till Stinsen för att handla lite småsaker. En av påsarna jag hade med mig hem innehöll de här väldigt billiga men småroliga gummistövlarna. Jag slipper förhoppningsvis bli blöt nu i vår!

I den andra påsen låg en svart, enkel och för mitt huvud tillräckligt stor mössa! (Erlandssonare som jag har det generellt sett svårt att hitta mössor som passar huvudet.) Jag har tappat bort en av mina mössor och haft sönder den andra så det var läge för en ny. Den tredje och sista påsen innehöll en svart mysdress. Här ser ni dem båda. Jag är så fin så 🙂

Precis som alltid på sistone så är jag lika trött som mössan på mitt huvud så jag tar mig en kopp lakritste och hoppar sedan i sängen i hopp om en lång, skön nattsömn. Som den snälla mor jag är, så har jag fixat så att jag får åka med grannen till jobbet imorgon bitti (Ja, jag har en snäll granne), så att sonen får ha bilen till sitt skolprojekt som tydligen ska gå av stapeln imorgon. Ibland är jag snäll…men inte alltid.

kram från tröttmössan

4 reaktioner till “Gummistövlar is in da house”

 1. Laktitste?!?! Please Tell me more….. Låter som ngt för mig.

  1. Ok, det kommer en redovisning av ett SUPERGOTT te ikväll då 🙂

 2. Fina stövlar, jag hoppas att dessa passar på vaderna 🙂

  Du kanske borde kolla upp din trötthet, du kanske har brist på något…

 3. Stövlarna passar!! De är inte de finaste eller dyraste man kan hitta, men de håller vätan ute. Jag gav litegrann upp när de stövlarna jag verkligen ville ha inte passade.

  Jag har kollat upp alla mina värden och jag är frisk som en nötkärna. Inget fel på vitaminer och blodvärden, inget fel på sköldkörtel och njurar, ingen tendens till sockersjuka osv osv osv. Jag är bara trött. Tydligen.

  Trist, men sant!

Kommentarer inaktiverade.