En gosig kväll

Ikväll har jag varit hemma hos en liten varm och go kille. Han väger ungefär sex kilo och luktar väldigt gott! Hans mor och far lät mig hålla i honom nästan hela kvällen och det gav mycket skön energi. Tack för det! Att jag dessutom fick leka och gosa med en tiomånaders söt och härligt tjej gjorde inte energiflödet direkt sämre.

Det nya msn. Arrrggghhhh! Har ni uppgraderat? Vad gillar ni det? Jag håller på att bli tokig. Jag har dessutom varit ofrivilligt offline för de flesta av mina kontakter i över en vecka nu. Jag har letat efter anledningen utan framgång och bekymrat mig över hur jag skulle komma till bukt med problemet. Nu när jag kom hem från bäbisnackar och barntår så slog jag på datorn här hemma och insåg att här hemma i det “nya” msn, så kan man välja vilka man vill vara offline för och vilka man vill vara online för. Man behöver inte ha samma status för alla kontakter. Av någon anledning har jag ofrivilligt valt att visa mig som offline för i princip varenda kontakt i min vänskapskrets och på min arbetsplats. Nya msn. Arrrrrghhh!!! Den gör saker som jag inte förstår….

Och för att då lugna ner mina nerver så kokar jag mig en god kopp te (eller det är faktiskt Per som kokar te åt mig). Även ikväll blir det en kopp LAKRITSTE. Igår fick jag en fråga om vilket te jag njöt av så här kommer självklart lite information: Det är inte alla teer med lakritssmak som är goda. Den här sorten är dock underbar!! Prova! Läs instruktionen ordentligt så ni låter den dra så länge som den ska. Då blir den som bäst. Teet hittar ni i vilken affär som helst. Friggs har många goda smaker men jag gillar Minty Liquorice och Vanilla Rhubarb allra bäst!