Slappmössa

Idag gick det verkligen inte att hitta energin som behövs för att släpa sig iväg till gymet. Jag kände mig som en slappmössa, men det gick verkligen inte! Jag bara ramlade ihop i en hög i soffan när jag kom hem och orkade inte gå iväg och träna. Jag borde har gjort det. Jag gjorde det inte.  🙁

I helgen ska Per åka ut till Blidö tillsammans med sina tre vuxna bröder. De ska ha det mysigt där ute hela helgen. Inga barn. Inga fruar. Inget tjat. 🙂 Det betyder att jag har en ensamhelg framför mig. Jag ser å ena sidan fram emot det, för då kan jag titta på tv och göra precis vad jag vill, när jag vill det, men å andra sidan så är det ju aldrig roligt att vara ensam. “Ungarna då?” tänker ni, men jag kan berätta för er att “barn” födda 1992 och 1993 inte tycker att en förälder är det roligaste sällskapet en fredag och lördag. Emma är helt uppbokad från fredag eftermiddag till söndag kväll och Marcus lär väl vara hemma, men upptagen vid datorn. Jag får nog roa mig själv i helgen. Jag tror jag ska köpa mig en flaska champagne och bara njuta!!

Nya msn….jag säger bara BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Jag har inte riktigt insett hur gammal jag är. Idag var jag på den sedvanliga cellprovstagningen som alla kvinnor över en viss ålder känner till. Hon som undersökte mig ställde lite olika frågor om mig och bland annat så frågade honom om min spiral och när hon hade all fakta så sa hon “Jaha, men då är du så pass gammal att du aldrig behöver byta till en ny spiral igen. Skönt va?” Nääääe, vadå skönt?! Det betyder ju att jag är vuxen/gammal/inte fertil så mycket längre. Hmm…..jag vill inte inse hur tiden passerar.

Har jag sagt att vi funderar på att flytta? Vad tror ni om det här huset?

6 reaktioner till “Slappmössa”

  1. om huset: menar du allvar? Jag kanske är för ärlig nu… men jag tyckte inte det var så fint ( men om ni tycker det så är det ju faktiskt så att det är ju inte JAG som ska bo där och huvudsaken är att nni tycker om ert hus) men ni har tänkt byta väggar i hallen va??
    Vad kostar det och var ligger det??

  2. Jag fick nästan hjärtsnurp när jag såg det där huset!! Jag vill INTE veta var det ligger 🙂

  3. haha. ja jag tänkte nästan hur jag på ett fint sätt skulle fråga vad det egentligen var ni gillade med huset:D

  4. Var det såhär du hade tänkt att jag skulle ha det hemma hos mig?
    Kunde se på kartan att huset ligger i Flemmingsberg.

Kommentarer inaktiverade.