Trött!

Oj, vad jag har fått kämpa emot min kropps största önskan idag! Jag har fått kämpa jobba hårt på att ignorera det som den skrikit åt mig från det att jag vaknade ända tills nu, när jag nyss kommit hem från stan, nämligen GÅ OCH SOV!

 Jag tror jag behöver lite vårsol. NU.

Det här är min dag i korthet:

Möte på förmiddagen, möte på eftermiddagen, ärendehantering däremellan och så var den jobbdagen över 🙂

Jag fick en present idag. Oväntad. Otippad. Glädjen jag kände när jag fick den, påminde mig om hur kul det är att få lite omtanke när man minst väntar sig den! Imorgon ska jag testa min present för första gången!

Efter jobbet träffade jag en gammal kollega (numera vän). Vi åt god sushi på Raw och drack kaffe på ett närbeläget fik. Vi har inte träffats på många månader så vi hade mycket att ta igen. Det var roligt och jag hoppas att det inte dröjer lika länge tills vi ses igen.

Nu är jag som sagt hemma igen och innan jag hoppar i säng, så njuter jag lite av två av mina tre tulpanfyllda vaser. Snacka om att de sprider goda vibbar de där krispiga små blombladen!
 

NU= Godnatt!!

Imorgon ska Per antagligen ut och träffa en kompis  så jag har redan börjat grunna över middagsmaten. Den ska ju lagas av “någon” annan….