Välkommen till min helg!

Jag börjar min helg nu. Jag är nämligen ledig i morgon. Jag funderar på vad jag ska göra med ledigheten och inser att “ingenting” är helt rätt svar för mig. Inte för alla helger, men absolut för den här helgen. Även om jag såklart kommer att göra saker så ska så lite som möjligt bokas in enligt en klocka. Efter helgen SKA jag vara mindre trött än vad jag har varit den här veckan.  Det är ett som är säkert!

Idag åt jag lunch på det sushiställe som ligger i kvarteret där jag jobbar. Jag surfade just in på en hemsida som handlar om dem och insåg att jag inte alls har samma uppfattning som de som “sagt sitt” på sidan. Visst…lokalen är inte den trevligaste man suttit i, men maten är helt okej och duger gott och väl till en lunch då och då. Lite trevligt sällskap i lokalen så kan det bli riktigt bra 🙂

På eftermiddagen exploderade nog en av mina gulkroppar igen i ena äggstocken får då jäklar började det göra ont. Jag tog en tablett, men smärtan kommer och går fortfarande och känns ungefär som krystvärkar. Illa! Den bra sidan är förstås att jag blir lite ompysslad här hemma. Det är ju synd om mig.  🙂 En del av ompysslandet kom i formen av riktigt god middagsmat. Mat som kan bli den sista lagade måltid jag får på ett par dagar. Per ska ju ut till ön imorgon och kommer inte hem förrän på söndag kväll. Fast det är klart. Det finns ju take-away!

Imorgon ska jag träffa min lunchängel och gå på Äntligen-hemma-mässa! Jag längtar redan!! Marcus har helt andra nöjen och tänker sitta HELA helgen och lana. Hur kan det vara kul??

Nä, nu ska jag slappa. Det är ju helg 🙂

En kommentar till “Välkommen till min helg!”

  1. är ju lite nyfiken på presenten du fick i tisdags… du har nömligen inte nämnt den sen…

Kommentarer inaktiverade.