12/7 Welcome to Japan and Kyoto-party!

Så var det dags för visning av alla nya produkter för året. Jag kan (rätt ord är nog “får”) inte visa er alla coola skärmar men lita på mig, coola var de! Här kan ni dock få se byggnaden där vi var när vi såg den och så kan ni få se min man.

 

Berget utanför var helt klart coolt också och det kan jag visa!
Regnet gjorde att skogen/djungeln ångade så att det såg ut som en vulkan.

Jag och Carina kunde inte riktigt bidra med några bra bildskärmstankar, så vi gick tillbaka till hotellet efter en stund. Där hittade vi innergården där man tydligen gärna gifter sig. I Japan gifter man sig nästan alltid på hotell. Det här hotellet var tydligen inte alls annorlunda. När vi gick ut så slog hettan och fukten emot oss. Det kändes som en tropisk djungel. Här ser ni hur det ser ut.

När vi utforskat bambun nog, tog vi en drink i baren.
Efter en stund kom våra respektive och gjorde oss sällskap.

Hur sjukt varmt det är här kan ni se på min panna i denna bild… (Jag vet att ni har det varmt i Sverige också, så jag jämför inte, men OJ vad varmt det är här).

…och så var det dags för WELCOME PARTY!!

Jag kanske inte kan visa er alla hemligheter i bildskärmsform, men jag kan visa hur det var på paryt där vi minglade och skapade kontakter. Jag tror jag gjorde ett bra jobb som representant för Sverige för jag hade inte många sekunder ensam med mitt glas. Vi kan ju hoppas att så var fallet! Jag fick i alla fall min sushisida tillfredställd.

Vi fick otroligt mycket mat och dryck ikväll. Så här mycket mat fick vi inte när vi var i Vegas. Tur var väl det för jag var hungrig!

 

När stället stängde var jag glad och nöjd och gick och la mig. En god natts sömn gör säkert underverk inför morgondagens shopping tänkte jag och avböjde alla förslag om att gå vidare till ”the next bar”. Jag avnjöt istället den godaste drycken på jorden, i alla fall om man frågar mig eller Spångberg; Pepsi Max or as close as you can get on this side of the globe!

Nu är det dags att få lite skönhetssömn och så hörs vi på andra sidan dygnet! Imorgon är det dags för Per att jobba och för mig och Carina att shoppa!!!