13/7 En blond tjej i Japan

Godmorgon!

Så har jag alltså vaknat. Jag är trött och har lite svårt att veta om det beror på jetlag, sömnbrist eller gårdagens alkoholintag på Welcome Partyt. Det kanske är en kombination? Jag går och tar mig en klunk Pepsi Max till för-frukost så ordnar det sig nog…vänta.

Ok, jag är tillbaka!

Jag har laddat alla möjliga batterier under natten och går och plockar ur dem ur kontakterna. För första gången var det en fördel att många av sakerna är inköpta i det här landet under någon av Pers tidigare resor. Deras kontakter passar nämligen utmärkt här. Jag rodnade lite när jag insåg att jag packat med mig adaptrarna som jag alltid måste använda hemma……

Hmm, vi behöver kanske inte berätta exakt hur blond jag är för någon?

Jag funderade på hur jag ska vara klädd när jag ska ut på stan och insåg att det nog inte spelar någon roll. Fem minuter efter att jag gått utanför hotellets luftkonditionerade värld så lär jag vara fuktig inifrån av svett och utifrån av Kyotos otroligt fuktiga luft och/eller regn. Att duscha före shoppingen känns faktiskt helt bortkastat. Det är nog smartare att ta den när jag kommer hem igen. Om jag hoppar in i kläderna och sätter upp håret i en tofs, som lär bli superfrissigt på samma fem minuter som jag blir varm på, så duger det nog gott!!

Så vad ska jag shoppa då? Det har jag absolut inte en aning om! Det är inte så att jag “behöver” något. Ja, förutom en ny kamera då. Fast den ska jag köpa när jag kommer till Tokyo. Det är lite oroande att inte vara på jakt efter något speciellt för det är väl de shoppingturerna som man hittade mest grejjer på? Det kan bli dyrt idag 🙂

Det är natt hos er, jag antar att ni sover….jag vill ändå passa på och hälsa till er alla och säga att jag uppskattar alla små hälsningar jag får på facebook, mail, msn och här på bloggen! De värmer en svensk flickas hjärta här på andra sidan jorden att veta att ni är med mig!

Kram på er!