3/7 Skit också…

Hej alla goa vänner där ute!!

Idag har jag:

-Städat hela huset innan det blev för varmt
-Klippt gräsmattan och tagit hand om alla kanter, vildväxta buskar och blommor
-Sköljt av altanen från all pollen och skit. Vi lär ju bo där ute i helgen!
-Solat och relalalaxat
-Ätit vaniljglass i solen så den blir så där geggigt god
-Lagt massor av kärlek på mina arma fötter
-Funderat på var man badar kungligt i stan…och kommit på det!
-Duschat för att göra mig till en fräsch svärdotter
-Hängt med Afrikakungen Göte med fru och son.

Här kommer några bilder som visar min dag:

Här har jag solat en stund då och då mellan “sysslorna”

Mina solglasögon är ju borta så jag får ta “vad man haver”

Mina stackars arma fötter som verkligen lidit i skor de senaste veckorna fick en riktigt genomgång och massor av kärlek och slapp dessutom ha skor på sig precis hela dagen.

För att kunna ta emot besök från Kenya tog jag mig en välbehövlig dusch och blev ren igen! Snacka om att det varit skönt väder idag. Enda nackdelen är just att man blir så varmt och äcklig. Här är jag dock nyduschad.

Och så kom de då och hälsade på “Afrikakungen med familj”. Pers pappa Göte bor i Nairobi, Kenya, Afrika. Där bor han med sin fru Noreen och deras son Eric. De kommer varje sommar och hälsar på Götes alla andra söner. Här har vi Pers yngsta bror!! ERIC

Här har vi (inte så bra kort på) Noreen och Göte.

Här har Per, Pers pappa och Pers lillebror (precis som alla andra) fastnat i total beundran av iPad’en.
 

..och här kom Mackan visst också. Jag är inte så imponerad. Jag kan inte blogga från den tyvärr så då sjönk den i värde ganska snabbt. Jag skull dock kunna byta bloggplattform…

Den här bilden har egentligen inte något med idag att göra. Jag glömde dock bort den igår och då får man ta det idag 🙂 Jag fick en fin bild via mms av min kompis. Ungar är bra söta! Det här är Hannah!

Nu sitter jag omgiven av blomdoft och bloggar. Utanför det öppna fönstret står den enorma doftjasminen och är underbar. Den har dock börjat tappa sina blad så snart är det underbart ljuvliga över för i år…På tv-möbeln står den fina buketten som jag fick på jobbet igår och idag fylldes blomförrådet på. De här fick jag av Afrikakungen med familj:

“Skit också” står det i rubriken idag. Det är för att det är lite skit också idag. Min fina lilla bloggkamera har åkt på en törn (antar jag, men jag vet inte när det hände) och fått displayen förstörd. Rakt över bilden som visas så har jag nu tre-fyra svarta ränder SKIT OCKSÅ!! Sorg i huset!

Imorgon är det söndag. Jag har egentligen svårt för söndagar….men jag tänkte förgylla den med att åka till Ekerö och bada i något som kallas för Blå Lagunen men tydligen heter Husbygropen. Det ska tydligen vara mer än najs där. Har ni varit där??