14/6 Sommarlängtan

Idag har jag verkligen fått kämpa med mig själv. Jag vill inte alls jobba. Jag vill vara ledig och vara på Blidö!! Bara tanken på helgen som gick fick mig att gny av lidande! Hur jag ska kunna stå ut i fyra veckor till innan min semester börjar är just idag mer än jag kan greppa.
Det får bli nedräkning helt enkelt!!!

IDAG ÄR DET 25 DAGAR KVAR TILLS MIN SEMESTER BÖRJAR!!

Det är ju ingenting 🙂

(¯ `* • .¸,¤°’` ♥

Det finns ju massor av bra grejjer som inte har att göra med att det är sommar. Idag kom t.ex. Cim tillbaks till jobbet!! Jag har längtat efter dig tjejen!! Jag fick dessutom babbla mig igenom en hel lunch med Camilla. Det gav mig den energikick jag behövde, både i form av Sushi och i form av prat. Dessutom hann jag gå in på Åhléns och köpa fyra löpmeter med tyg som har som en vaxad yta. Nä, inte en vaxduk utan….hmm, det heter nåt fint som jag inte kommer på. Mönstret är typiskt “lantligt” och nu ska jag bara sy två dukar av tyget så har jag en sak på att-göra-till-midsommar-listan klar! Att jag köper sånt här tyg är ju självklart för att duken ska kunna tåla att ligga där ute på altanborden när det regnar….

(¯ `* • .¸,¤°’` ♥

En annan grej som jag lagt in på den där mentala listan på “grejjer man kan fixa innan midsommar” är att härma min kompis Thérèse och ta och köpa två stycken baden baden-stolar till Vitsippan. Hon hade köpte två såna här till sin balkong och det var så skönt att sitta i dem, så jag funderar som sagt på att också ha såna. Jag har ju en nästan tom altan på landet. Vad säger ni? Funkar det?? De har ju inga dynor så de kan bara stå där och “regnas på”.

(¯ `* • .¸,¤°’` ♥

Idag började Roomservice!!
 
De har köpt en husvagn och ska köra runt i sommar-Sverige och bygga om hos några lyckligt lottade. Tänk om de kom hem till en och trollade? Hade det varit coolt eller? Chansen är tyvärr inte så stor att man får komma med i programmet. Tydligen hade de tusen ansökningar per program de skulle göra…

(¯ `* • .¸,¤°’` ♥

Pers pappa ringde nyss. Han är hemma i Sverige. Då vet man att det är sommar!

På söndag ska Hertzarna samlas över en lunch. Helgen blir kortare på ön, men å andra sidan får Per träffa inte bara några av de vuxna bröderna, utan även den yngre varianten som är bosatt i Afrika i vanliga fall. Det kan bli en bra söndag!

(¯ `* • .¸,¤°’` ♥

25 dagar går fort, eller hur??

PS. Åsa, ta en drink på balkongen i den ljumma Spanienkvällen åt mig…DS