Plockepinn -> Räta rader?

Lite irriterat skriver jag de här raderna. Irritationen kommer sig från att jag inte har några bilder att bevisa orden med. Det är dock en stor händelse i våra liv, så jag får helt enkelt stå ut!

Emma och jag var hos tandläkaren idag. Karin (ortodontiassistent) och Per (övertandläkare) ska nämligen räta ut det plockepinn som dottern har istället för tänder. Idag fick hon räls på överkäken. Efter nyår ska rälsen fortsätta ner i underkäken. Emma och jag skrattade högt och gott åt det faktum att det tåg som försöker köra på den rälsen kommer inte att ha det lätt. Snacka om guppigt spår.

Det var galet roligt att titta på och lära sig hur det går till! Det var verkligen ett pillergöra som krävde noggrannhet och precision. Jag försökte gång på gång att få tillstånd till att ta lite bilder men dottern är envis som en gris. Var har hon fått det ifrån????

—-

Idag fick jag en av livets stora glädjeämnen slängt på mitt skrivbord.

Det levererades av en glatt leende chef.
 Hon vet EXAKT hur jag reagerar varje gång jag får en ny kalender!!

Ikväll har jag suttit och njutit med mina färgglada pennor, min hemmakalender för 2009 och min jobbkalender för 2009 och fört över födelsedagar, namnsdagar, dopdagar, bröllopsdagar, lediga dagar och allt annat skoj till min sprillans nya YEAR 2010-kalender i grönt!!

Snacka om livets goda!!

Signerat:
Ditt helt egna Pucko!