Nytt kontor från idag!

Idag var det spännande att gå till jobbet eftersom vi alla skulle in i ett helt nytt kontor efter två månader med hemmakontorsarbete.

Det regnade och var töväder (efter en vecka med rejält kallt och massor av snöfall) så Per skjutsade mig den korta biten till jobbet som det är tänkt att jag ska promenera.

När jag klev in i entrén möttes jag av en välkomstkommitté och ballonger. Det var ingen tvekan om att det var vår första dag i byggnaden.


När jag klev ut ur hissen på plan 5 möttes jag av ännu mer festliga och färggranna ballonger. Här firades det rejält!


Väl inne i lokalen fick vi passerkort, koder, goodiebag och informationsbroschyr. Sen gick vi runt och tittade oss omkring. På bilden nedan ser ni de arbetsplatser som vi valde för dagen.


Vi fick varsitt skåp att förvara våra personliga saker i (eftersom vi har clean desk/free seating och alltaå inte har egna fasta platser). När vi hängt av oss och lagt in saker i skåpen fortsatte vi titten. Här kom vi in på Torget/Restaurangen.


Det fanns gott om sittplatser av olika slag. Här på pyramiden passar det nog att ta en kaffe.


Dessa platser kanske länpar sig för lunch.


Jag fortsatte leta mig runt och fick kollegorna att följa med ner i källaren. Där hittade vi cykelbur, garageinfart och ombytesrum med duschar.


Uppe på plan 5 hittade vi mer umgängesytor.


Inredarna har lyckats få en skön och lugn känsla överallt.


Eller vad säger ni?


Idag började två kollegor hos oss, Malin och Lovisa. Vi välkomnade dem med en gemensam fikastund.


Jag letade sedan rätt på nödutgångar och återsamlingsplats och installerade printer och skanner.


Min dator fick sig en genomkörare hos IT där Jonny uppgraderade lite allt möjligt som behövde det. Medan jag var datorlös så tog jag lite fler bilder.


Klockan tolv bjöds det på god buffélunch.


Alla verkar trivas på kontoret och det är inte så konstigt när det ser ut så här.


En vägg är helt grön och bidrar till lugn.


Efter en annorlunda dag tackade jag för mig och log åt ballongerna, sen gick jag ut till Per som stod och väntade med bilen eftersom det regnade. Snälla honom!


I morgon ska jag dit igen och det känns helt rätt!