Innehållsrik lördag ändå

Vi startade vår lördag med frukost framför tv’n. Fast nu när jag tänker på det så är det inte sant. Jag började med att diska och tvätta och plocka ordning, SEN gjorde jag frukost och väckte Per 🙂

Framför tv’n virkade jag en förvaringslåda. Jag blir lugn av handarbete och det är extra kul när man vet att det man skapar kommer att användas.

På tv’n visade de hur den svenska astronauten Marcus Wandt och tre andra astronater dockade sin rymdfarkost Dragon (som skjutits upp av raketen Falcon 9) med den internationella rymdstationeb ISS och eftersom det är en ovanlig händelse så fastnade vi en stund och såg på.


Trots att det var rejält kallt utomhus så promenerade vi ner till MoS i stället för att ta bilen. Det är så skönt att få lite luft.

Vi gick förbi den kontorsbyggnad där mitt jobbs lokaler ligger och som ska fyllas med folk från och med måndag. Det är en MYCKET modern byggnad.

Vi gjorde sen en hel radda med ärenden (som att hämta ut mediciner, prova/köpa underställ i mariniull, köpa en kompass och lova Per att han ska få försöka ge sig på det lönlösta uppdraget att lära mig använda den) innan vi åt lunch och gick hem igen.


Vi packade sedan en liten väska och åkte till Marcus och Sofie. De skulle på fest och lät oss umgås med lilla Vera under tiden. Hon var glad som en lärka och förgyllde lördagskvällen för sin farfar och farmor.

När föräldrarna kom hem igen så åkte vi vidare norrut. Vid midnatt landade vi ute i skärgården och skottade oss in i våra kära fritidshus. I morgon söndag ska nämligen också fyllas med göromål, men nu ute på ön.