Min 55-årsdag!!

Idag fyller jag år!

Per såg till att min födelsedagsmorgon fick en härlig start. Vi åt en lång härlig frukost tillsammans och unnade oss lite mer tid än vanligt. Vi såg till och med på lite morgon-tv 🙂

För att göra dagen ännu bättre hade jag faktiskt beställt en blombukett till mig själv. Man kan ju göra så (även om det inte är så vanligt)! Jag beställde blommorna från den lokala “Annas blommor i Solna” som jag fick vetskap om först precis före jul. Hon var nämligen med på den julmarknad som hålls årligen här i Filmstaden i Solna och jag blev nyfiken. När jag kikade in på hennes instagram så såg jag så fina omdömen från hennes kunder att jag inte kunde låta bli att beställa en bukett.

Anna levererar sina blommor själv (och gratis om man bor i Solna eller Sundbyberg) så helt plötsligt plingade det på dörren och där stod hon med en härlig bukett!

Den var såååå fin!

När jag tog den där bilden ovanför så insåg jag att den matchar väggen perfekt! Titta på bilden nedan. Det var som om Anna visste hur min tavelvägg såg ut 🙂

Nu börjar min födelsedagskväll alldeles strax! Per har utlovat gott både på tallrik och i glas, så det ser ut att bli en lyckad födelsedag från start till mål!

GRATTIS TILL MIG!

En kommentar till “Min 55-årsdag!!”

Kommentarer inaktiverade.