Emmas 30-årsdag!

Idag är den stora dag som är anledningen till att Emmas sambo, föräldrar och bror med familj (fästmö och dotter) är på plats här på Kanarieöarna.

Idag fyller vår lilla tjej 30 år!!

Vi började dagen precis så som Emma önskade för några dagar sen; med en mimosa till frukost!! Dessutom fick hon en gratulationssång 🙂


Vi fortsatte sedan dagen vid den övre poolen i ”vårt” område. Där spelade vi biljard och yatzy, läste, löste korsors och badade.


Födelsedags-Emma uttryckte hur mycket hon njöt av att ha familjen samlad och gladde oss alla med sina ord och sitt leende.


Vid halv fyra gick jag upp från poolen och gick in i byggnaden där de andra bor. Jag ville ta bild från annan vinkel och det gjorde jag ⬇️


Hotellet ville också fira vår dotter och hade hängt upp en stor banderoll över dörren och ställt in en flaska champagne och två glas. Gulligt!


Idag var varmaste dagen hittills. Konstigt att ha 29 grader varmt när man vet att det är minus hemma…


På kvällen gick vi till det andra området på hotellet för att äta middag.


Vi hade bokat bord på den italienska restaurangen ”Portofino” men träffades utanför och tog en drink i kvällssolen.


Vi njöt sen av den bästa maten här, så här långt. Jag åt risotto med svamp och Per åt griskind. Till det drack vi ett gott fylligt vin. Mums!


Vi fortsatte kvällen på en cocktailbar utanför restaurangen men efter ett tag gick vi upp till Sofie och Marcus svit och spelade kort. Veras små öron ville vi nämligen inte utsätta för alla höga ljud som tydligen finns på kvällarna när folk roar sig.


Jag gick sedan hem som ”President”, medan Per tyvärr förlorat kortspelet och gick hem som ”bonde” 🙂

2 reaktioner till “Emmas 30-årsdag!”

Kommentarer inaktiverade.