Loppisjakt på ön!

Vi har besök på ön. Ett besök som gillar att utforska ön vi bor på och allt som händer på den (och på öarna runt omkring). Lördagar är den stora loppisdagen här ute och därför blev det en dag i jakt på just loppisar.

Vi hittade ganska många loppisar under dagen. Vi var på en i Fällgate och på en i Köpmanholm på Yxlan (ön bredvid).

Vi hittade även en kiosk och där köptes lördagsgodis till barnen. Vi tittade på utsikten från ångbåtsbryggan vid Köpmanholm.

Vi köpte vatten i en annan kiosk vid Norrsund (tillbaks på Blidö) och provade klänning i antik/loppisbutiken som ligger dörr i dörr.

Vi åkte vidare till Kyrkan där vi gjorde fint hos min syster och där vi gick in i kyrkan och tände ljus för de som inte längre är med oss.

Sen gick vi på loppisen vid bastun som sköts av ”Blidö badhusförening”. Där köpte jag ett fat som jag ser framtida löjromssnittar på… MUMS!!

Vi åkte vidare till den lilla ladan inne på Förängsvägen som heter precis som den är ”Lilla Ladan”.

Där köpte jag en kaftan och såna där härliga små ”glassmycken” som gör att man kan identifiera sitt eget glas vid de tillfällen då många glas står framme.

Vi kikade in på den närliggande och nyöppnade pizzerian och funderade på om det kanske kunde bli middag en dag…

Vi hade tänkt åka vidare till fler ställen men då hade jag fått nog och barnen var hungriga så då avslutades turen. Det var dock härligt att åka runt lite på ön och se saker med gästers ögon.