Stora fixardagen

Idag har vi jobbat med ”boandet” i lägenheten precis hela dagen. Vi har fått massor gjort även om det såklart knappt syns. Vi har även varit på Hornbach – vår nya favoritbyggaffär!


Vi har satt upp specialrullgardiner i två rum, hängt upp spegel i hallen, satt upp tavla på kontoret, borrat och hängt upp väggstol i hallen, monterat ny bordsskiva på skrivbordet, bytt handdukskrokar i mitt badrum, bytt ut torkställningen, köpt passbit till garderoben i sovrummet och målat den, duschat bort bladlöss från våra chiliplantor, bytt krukor på allapalettbladen, gått ner med massa skräp till förrådet (så det är samlat när vi ska till tippen)…Vi har gjort massor!!

Jag har dessutom ställt klockan på ringning, målat naglarna och packat min carry-on för klockan 4 (!) i morgon bitti kommer en taxi och hämtar mig gör att ta mig till Arlanda. Jag och mina kollegor från projektet jag jobbade i under två år ska resa till Granada i Spanien tillsammans. De som reser från Norge har redan börjat sin resa. De skickade en glad hälsning innan de lämnade Gardemoen och det kändes gott och lovande inför resan!