Barnbarnsgos!!

Vi började vår ”uppackningspaus” med att köpa lite Euro, en solhatt samt en kaffe. Pengarna och hatten behöver jag på måndag när jag åker med projektkollegorna till Granada i Spanien. Jag hade inga Euro hemma och hatten jag redan äger kan jag inte hitta trots att jag hade den i Indien för inte alls länge sen. Den gömmer sig i flyttkaoset….


Vi hoppade sen in i bilen och tog oss norrut till sonen och hans fina familj! Marcus, Sofie och bäbisen (vårt barnbarn!!) hade nämligen bjudit oss på lunch. Idag var även min pappa och Kina bjudna dit så vi blev FYRA generationer på plats!!

Vi blev mjuka i hjärtat direkt vi fick se det lilla nya livet. Hon är verkligen fin och sprider kärlek bara genom sin uppenbarelse…


Lilltjejen var ju helt bedårande och SÅ söt där hon låg och sov i sin vagn ute i det fria.


Pappa och Kina var redan på plats och när jag fick se min pappa hålla i sitt barnbarnsbarn för allra första gången kändes dagen perfekt!


Fyra generationer; Gammelmorfar, farmor, far och miraklet!


Den fina familjen tillsammans


Nu fick vi dessutom höra att hon fått sitt namn!!


Här är lilla Vera 🙂


Vi bjöds på otroligt god grilllunch samt glass och kaffe-glass-fika i, den otroliga sommarvärmen ute på altanen, och vi njöt i fulla drag av sällskapet och dagen.

Jag passade på att ta en bild på Marcus och Kina innan vi åkte hemåt igen.

Det här var verkligen den bästa paus vi kunde fått!

En kommentar till “Barnbarnsgos!!”

  1. Lilla Vera, “den äkta”! Så fint! Och så magiskt att se alla generationer tillsammans, förstår att det känns i hjärtat!

Kommentarer inaktiverade.