14 månader till nästa gång

Idag skjutsade jag Per till Stämmarsund tidigt som bara den. Han skulle segla med sandkilen Helmi ut till Lygna som matrosaspirant och det var tidig avgång. Själv tog jag bilen in till Norrtälje.


Jag lämnade bilen på service hos Hedin bil på Flygfältets handelsplats och sen promenerade jag upp till Norrteljeporten.


Där satte jag mig under ett parasoll och löste korsord i en och en halv timme. Då öppnade butikerna och jag gick då, första gången någonsin, in på Lager 157.

Jag köpte några shorts och fritidsbyxor innan jag gick ner mot stan igen. Jag passerade Skoman men hittade inget jag ville ha, så fortsatte ner till min, då helt nyservade bil.


Jag körde sedan Ärtan (min gröna Mini Cooper) till CarSpect för årets besiktning.


Det gick finfint!! Nu behöver hon inte hit förrän sista september nästa år!


Med två ”måsten” utförda och en shoppingtur ovanpå det så åkte jag hem till ön igen.


Jag var ganska slut av värmen så jag gick ner och badade. Nordan har kylt ner vattnet så badet var ljuvligt för en överhettad kropp.


Jag drog sen in hängmatteställningen i skuggan, lade en kudde under huvudet och läste en stund, men snabbt sov jag gott och vaknade först när Per hörde av sig och ville bli hämtad.


Per, resten av besättningen och passagerarna verkade ha haft en bra dag! De kom inte ut till Lygna pga den hårda blåsten, men de kom till Fredlarna.

Foto: Carin


Nsta tur går på lördag. Då går turen till Rödlöga ostmarknad och då ska jag med!