Blidö IP

Vi vaknade till en ganska mulen men varm dag. Det gjorde absolut ingenting att solen inte sken, vi ville ändå börja vår första lediga dag med att ”skrota” och det kan man göra i vilket väder som helst.

”Första lediga dag” förresten – JAAA! Vi gick på semester igår när vi slog ihop datorerna. Nu är vi lediga i fyra hela härliga veckor! OJ, vad jag har längtat!

Jag gjorde mitt ”skrotande” genom att tvätta lite kläder och dammsuga. Sen torkade jag lite här och där och fixade inomhus. Per han var utomhus och gjorde sitt ”skrotande” genom att sätta upp kompostgaller runt våra rabarber, som någon gillar att gräva upp på nätterna, och genom att tömma stupröret vid ena vattentunnan från ”bös”. Jag tror han ska upp på taket lite också för att kika på hängrännorna. Vi har träd lite ”för nära” vårt tak för att det ska vara smidigt, så vi får tömma rännorna rätt ofta från barr och löv (ibland t.o.m. ett litet fågelbo).

Vid tolvtiden åkte vi iväg med Pappa och Kina bort till idrottsplatsen. Där har de lokala eldsjälarna kämpat i flera år med att få till roliga saker att göra och de har verkligen lyckats.

Äventyrsgolf

Padelbanor

Hamburger/sallad/wrapservering

Fotbollsskola

Italiensk glass och delikatessbutik med fik intill. Dessutom finns ju utegym, boulebana och Thaivagnen här på IP men dem glömde jag ta bild på. (Här ska även öppnas en tennisbana vad det lider så det kommer finnas mycket att göra här) Det var FULLT av folk här idag och jag kunde se glädjen i ögonen på de som kämpat så hårt för att göra Blidö Idrottsplats till en social träffpunkt.