På krogen med Jenny och Mathilda

I går fick jag ett sms med frågan om jag ville hänga på till den nyöppnade skärgårdskrogen här på ön; Blidö Brygga och Bistro.

Det ville jag såklart! Jag gick därför över till mina grannar Jenny och Mathilda och åkte med dem, de fyra kilometrarna, bort till “Bryggan”.

Ska man vara helt ärlig så tog det faktiskt ganska lång tid för dem att få oss till vårt förbokade bord och vi kände oss inte välkomnade med öppna armar direkt, men det var klart och tydligt att det handlade om att personalen är oerfaren. Viljan tror jag inte att det är något fel på.

Efter lite problem med att få vår beställning att “fästa” så fick jag in en jättegod charkbricka och en lika god “halv” skagensmörgås.

Köket här på krogen verkar veta vad de pysslar med!

Vädret pendlade lite under vårt besök. Ibland var det lite mulet och ibland var det så soligt att vi knappt kunde hålla ögonen öppna. Charmigt med väder på det sättet 🙂

Mitt middagssällskap satsade på den grillbuffé som erbjöds den här kvällen. De var helt klart nöjda med utbudet och alla smaker. Mathilda var dock lite i behov av vanlig hederlig potatis och den lös med sin frånvaro på buffén, så vi beställde pommes frites till henne istället. Det är ju potatis det också! 🙂

Vi hoppas att servisen blir lite varmare i kläderna till nästa gång vi går dit. För en nästa gång blir det nog eftersom maten är god!!.

Alla är vi ju nybörjade i början, eller hur?