Konferens!

Idag har jag varit på den trevligaste konferensen jag kan minnas att jag någonsin varit på! Vi kollegor gavs tid åt att prata med varandra och vi blandade utbildning med teambuilding hela dagen. Det var verkligen trevlig. Det var ju så länge sen vi kollegor träffades på riktigt och idag fick vi verkligen ”träffas”.


Efter jobbet gick på Escape Stories på Vasagatan. Där skulle vi ta oss us ur rum med hjälp av ledtrådar. Jag blev som vanligt instängd och inlåst. Jag fixar verkligen inte sånt där… Värdelös.

Jag tröstade mig dock med en drink uppe på Scandic Continentals roof top bar.

När klockan slog sju tog vi hissen ner till gatan och drog iväg med tunnelbanan söderut. Medan vi var nere i tunnelbanan ringde min telefon. Någonstans låååångt borta hörde jag hur någon frågade var vi hade tagit vägen.

OOOOPS! Vi hade glömt bort en av kollegorna. Skamset gav vi information om var vi var och väntade tills hon kom med nästa tunnelbana.

Tur att Emilia har gott krut i sig. Glad och fnissig dök hon upp och vi kunde fortsätta vår lilla tur.

Det var ingen lång promenad. Vi skulle nämligen till The Thai Boat.

Där satte vi oss vid två bord och försökte förstå oss på menyn.

Vad ska vi beställa idag då?

Setareh och jag delade på en mixad rätt. Vi fick fyra rätter att dela på där tre av dem var sjukt goda och den fjärde lite av en besvikelse. 75% på topp är dock ett lyckokast, så vi var sjukt nöjda!


Alla beställde lite olika rätter och självklart fotograferade de närmsta.

De som jag inte fotograferade var det andra som förevigade 🙂

Glatt gäng!

Mer än mätta tackade vi för oss när båten nästan var helt avbefolkad. Det är väl ändå ett tecken på en bra kväll när man stänger stället??

Vet ni vad det bästa är? I morgon har vi en dag till med konferens!!