AW på en måndag!

På den dagliga lunchpromenaden gick vi upp till grannarna ”uppe i backen” eftersom vi såg att det ”rörde sig ute på tomten”. Det var Inger som var ute och tog hand om sin syrenhäck. Vi pratade en stund, och njöt av att ha socialt utbyte, för omväxlings skull.

Inger tyckte vi skulle köra en AW ”någon dag” och efter lite pratande kom vi fram till att ”ikväll” nog var bästa dagen om vi ville vara säkra på att få till en date under veckan.

Sagt och gjort – under dagens sista möte, passade jag på att stänga av ljudet och sprang runt i huset och samlade ihop mina varma kläder. Jag pratade lite, och sen satte jag på mig långkalsonger. Jag pratade lite och så satte jag på mig undertröja. Jag pratade och klädde på mig om vartannat. När mötet var klart var det bara mössa och vantar som saknades 🙂

En minut över fem var datorn avstängd och jag utanför huset på väg uppför backen! After work är ju seriösa saker!! Det får man inte komma för sent till.

Jag VET att jag har skrivit det förut, MEN det är verkligen sant – att få prata med människor man tycker om är SÅÅÅÅ mycket värt. Att det är kallt och att man sitter med avstånd utomhus spelar absolut ingen roll.

Vi satt i två och en halv timme och drack goda droppar och pratade i kapp med varandra (det märks tydligt att vi har underskott på prat….) tills kurret i magen gjorde sig alldeles för påtagligt.

Janne och Inger – TACK för en härlig kväll!