Skärtorsdag, April 2020 i Coronatider….

När Folkhälsomyndigheten sa att det var okej att resa till sitt fritidshus, OM man höll sig isolerad och inte spred någon eventuell smitta, så kändes det väldigt bra för mig. Jag känner ju att jag verkligen behöver min ö. Jag är instängd på mitt kontor, träffar inga människor, inte ens mina egna barn, och då känns det fantastiskt att få åka ut till mitt andra hus på helgen. Där andas jag och mår bra. Där får jag energi. Vi åkte därför (med fullpackad bil, så vi inte behöver åka till affären och träffa folk) ut till ön för att ”fira” påsk.

Jag hann ut till ön innan solen gick ner och fick ta en bild på den svan som långsamt gled förbi…

Jag hann även ta en bild på de tre söta tussilagor som hade börjat förbereda sig för natten (slå igen).

Sen hann jag även med makens mat. Eller ska jag var ärlig, så väntade han faktiskt på mig, så jag var ganska säker på att få mat. Han hade gjort egen pasta och gjorde ravioli fylld med lök, karl-johan, riccota, smörstekt spenat och parmesan i ramslöksbuljong, toppad med rostade pinjenötter och mandlar…..MUMS!!!

Så började min påsk..