Påskpåse från Furusunds värdshus

Vi försöker stötta de restauranger som vi gillar, men som har det svårt nu i coronatider så förra helgen köpte vi en helglyxpåse från Furusunds Värdshus där David och Malin gör vad de kan för att hålla ställningarna under den här konstiga perioden när vi inte ska vara nära varandra och därför går mer sällan på restaurang. Den påsen var så extremt god och så finurligt fixad att vem som helst kunde ordna sin festmåltid hemma i sitt kök att vi idag upprepade det hela och hämtade en påskpåse från David och Malin igen.

Påsarna delades ut utomhus av David och det var skönt att se att alla köande förstod att hålla ”social distansering”. Vi hade mer än två meter till kunden före oss, och vi hade nog två meter till kunden bakom oss också. Skönt.

Det finns en meny i påsen och på baksidan av den får man en beskrivning av hur man ska lägga upp och tillaga rätterna.

Förrätten passade mig perfekt eftersom jag älskar fisk och sill och allt annat som finns i havet. Kanapéer med en påskig touch! Mums!

Till varmrätten serverade vi, precis som vi hade gjort till förrätten en fin Chablis, och maten var så sjukt god. Till och med potatisen gjorde oss imponerade!

Efterrätten hade en sån extremt bra kombo av sött och syrligt att Per bara satt och skakade på huvudet. Hur gör man för att inte få rabarbern för sur, eller sockerkakan för söt? Genialisk balans!

Jag hoppas verkligen att vi även efter den här konstiga perioden kan få köpa med oss en påse med god lyxmat till ett fantastiskt pris! Den här maten är grymt god!! Bor ni i närheten av Furusund, så rekommenderar jag er verkligen att prova en påse!