Lördag 4:e April 2020

Efter frukost fanns det ingenstans jag hellre ville vara än utomhus i solen. Så dit gick jag!

Nere vid stranden träffade jag en av mina fiender. Alträden som just nu är en av mina allergener. Elak mot oss allergiker, men vacker!

Vid bryggan drömde jag lite om båtsäsongen…

När jag kom in i skogen mötte jag grannarna som höll på att fixa fint efter ”stormen”. Jag undrar hur många timmar Janne (på bilden ovanför) och min pappa spenderat i arbetskläder sedan Alfrida… Det är nog väldigt många!!

Kina bjöd på solig utomhusfika med ”social distancing”. Mitt på bordet stod vackra illgula blommor!

Den ramslök som brukar växa här där vi bor har haft en jobbig vintersäsong med tanke på att det legat under vatten så den växer väldigt dåligt….så vi tog oss till en annan plats på ön och plockade lite härligt fräsch vitlöksdoftande lök där istället. Den var inte fullt uppväxt där heller, men kommer nog vara fin till påsk. Nu tog vi bara litegrann att fräscha upp maten med under kommande vecka.

Per hade pysslat med andra saker medan jag varit ute och strosat. Han hade bland annat gjort en pastadeg. Så på eftermiddagen började han göra pasta.

Det blev finfin tagliatelle!

Med hjälp av dagens teknik hade vi sedan en dejt med våra vänner Martina och Göran, och sedan en till med Marcus, Pers pappa, Pers farbror med fru, Pers storebror med fru och deras son med sambo. Det är riktigt kul att ses så här över video.

Tyvärr hade Telia problem, i vad vi tror stora delar av Sverige, så vårt internet försvann, så vi blev utslängda ur samtalet….

Istället lagade vi middag och njöt av Pers hemlagade pasta.

Vi hade inget annat val än att roa oss analogt, så vi tog en promenad i solnedgången.

Man kan ju ha en värre lördag än vår 🙂