Sommar – 29:e Juli –

Idag har vi haft kalasdag! Mina syskonbarn Maja, Noah och Ida skulle ha trippelkalas, men stackars Noah fick stanna hemma med magsjuka….Stackars honom!! Krya Krya Krya.

Idag och Maja hade dubbelkalas ändå och släkten kom åkandes från alla håll.

Vi kom en kvart för tidigt eftersom färjorna från skärgården går när de går. Hade vi tagit en senare färja hade vi kommit väldigt mycket för sent, så vi fick stå ut med att komma tidigt istället. Vi passade på att utnyttja vår för tidiga ankomst med att kika in i syrrans växthus och hönshus. Hon har ju en otroligt härlig tomt som ser ut som om den kommer direkt från böckerna Bullerbyn och Madicken.

När klockan klämtade 13 gick vi från det röda huset till det mörkgrå huset och började kalasandet!

Här nedan ser ni min fina dotter med min härliga lillebror – så söta!!

Min fina familj är kameravana nu. Ingen springer och gömmer sig när jag kommer springandes med storkameran. Det älskar jag!

Efter en härlig kycklingsallad, massa häng och umgänge och prat under tak som skydd för regnet, så var det dags för tårta!!

Emma passade på att gosa med katten. Det där med allergier är så 1900-tal, tycker Emma 🙂

Per drog iväg till Göteborg efter kalaset och jag åkte till min mamma, som inte hade varit med på dagens kalas. Vi satt på hennes balkong och pratade i några timmar och sen var det dags att åka tillbaks till ön.

En bra dag!