Home Sweet Home!

Så ringde väckarklockan och det var dags att åka hem från Mallorca till det kokheta Sverige. Det kändes sorgligt att semestern var över, men ändå kändes det (som det alltid gör för mig) otroligt skönt att få åka hem. Jag tycker om “hemma”.

När vi kom till flygplatsen var det precis ett sånt kaos som Ninni hade varnat mig om. Det var folk precis överallt. Det var då väldigt skönt att åka SAS Plus så vi fick Fast track. Det måste vi ha tjänat 45 minuter på eller nåt…

När vi kommit igenom alla säkerhetskontroller och sånt så satte vi oss för att äta frukost. Vi tog varsin kaffe latte och en god nygjord baguette. Medan jag äter läser jag vad som står på närmaste pelare…

Det var alltså en info om hur man beställer öl i olika länder.

Det gick “så där” för dem kan man säga 🙂

Sen var det dags att sätta sig på planet och taxa ut mot startbanan. Personalen på planet var svensk och kaptenen pratade med oss i högtalarna lite då och då. Han berättade t.ex. när vi flög förbi Mont Blanc och tyckte vi skulle titta ut mot vänster. Tyvärr satt vi på högra sidan, så vi såg inte den toppen. Det var dock rejält ballt ändå! Alperna från ovan är mäktigt!

Efter en säker flygning fick vi landa och kunde stå på svensk mark!! Det är inte kul att vänta på bagaget, men det är ändå skönt liksom.

Så nu är vi hemma och jag har fullt upp med tvätten och packningen, medan Per håller sig upptagen med att handla och laga mat. Allt är som det ska igen!

Förutom då att det är 31 (!) grader varmt här i Solna. Det är ju ett skämt! Så varmt ska det liksom inte vara. Det finns ju ingen brygga att springa ner till när man känner sig varm. Jag önskar jag var på ön! Vi tog dock beslutet att åka hem till stan eftersom jag måste hinna packa upp och tvätta innan jag går till jobbet på måndag. Det är dags för bokslut nu. Per har dock redan funderat på att ändra planen bara för att få bada i havet imorgon….. Vi får se!

2 reaktioner till “Home Sweet Home!”

  1. Tack för allt du visat och skrivit om Mallorca.
    Det var en liten resa för mig oxå har ju bara varit där 50 ggr.
    Välkomna hem kramar till er.

Kommentarer inaktiverade.