Ninnis födelsedag!!

Sista maj är Ninnis dag. Det är hon som fyller år och alltså bestämmer hur dagen blir. I fallet 2018 innebar det att det var extremt soligt och att vi åt och drack gott i Spanien! 🙂

Som ni kanske redan vet, och som ni ser på bilderna, så är ju Per och jag tillsammans med Thomas och Ninni på Mallorca den här veckan. Vi kan alltså vara med och fira Ninnis födelsedag live.

Vid lunch gick vi till Puro Beach och åt en underbart god lunch!

Efter lunch gick vi de cirka två hundra metrarna tillbaks längs med vattnet till hotellet!

Väl inne på hotellområdet hittade jag födelsedagsbarnet i en stor trygg kram!

Efter en uppfräschande dusch tog vi en taxi in till Palma. Där gick vi ut och in i några butiker, köpte lite småsaker och njöt av staden.

Vi slog oss sedan ner på ett litet ställe i ett gathörn och tog en cava-sangria för att skåla för Ninni.

När den nedåtgående solen letade sig ner i en av gränderna tog jag de här bilderna på min svåger och svägerska. Visst är de fina?

Slutligen hamnade vi på restaurang KOA – Ninnis val för kvällens måltid. Det visade sig vara ett riktigt bra val och vi kan verkligen rekommendera stället för er som ska hit till Mallis.

Den härliga dagen avrundade vi sedan på Ombu där vi tog en Aperol Spritz. Att sitta utomhus sent på kvällen och fortfarande tycka att det är riktigt rejält varmt gav en härlig sommarkänsla!

Slutligen åkte vi hem till Hotell Illetas igen. Där spelade vi några partier airhockey innan vi tackade Ninni för den härliga dagen och sa God Natt!

En kommentar till “Ninnis födelsedag!!”

  1. Underbart att se detta. Ni är så goa o fina.
    Många kramar till er.

Kommentarer inaktiverade.