Guld, rökelse och myrra

Trettondedag jul – “alla” är lediga och har det gött utom jag som har årsbokslutstider ihop med mina controllerkollegor. Inga restauranger är öppna idag och det blev ingen mstlåda från middagen igår. Jag lyxar därför till det med något som ingen i vårt hus vill äta. Fest!!

IMG_0405.JPG

7 reaktioner till “Guld, rökelse och myrra”

  1. Äter du BARA fiskbullar?? Ingenting till som liksom döljer smaken och konsistensen? Stackare…

    1. Jag har alltid ätit fiskbullar så där. Utan något till. Det är så jag blev lärd som liten 🙂 Det var innan din mor flyttade in i vårt hus 🙂 Nu får jag äta mina fiskbullar i ensamhet. Den enda som gillade fiskbullar förutom jag, har flyttat hemifrån…

  2. Ibland när jag frågar barnen vad de vill ha till middag svarar de “fiskbullar”. Jag blir lika förvånad varje gång…… Fast jag gillar oxå fiskbullar! Så i vårt hus äter vi det lite då & då!

    1. Det är ju jättegott!! Fast jag är lite insnöad på just den där sorten “Abbas fiskbullar i hummersås”. Lyllo dig som kan få äta dem hemma vid köksbordet 🙂

  3. Fiskbullar är jättegott! Men det måste vara i någon av de orangea varianterna (hummersåsen eller räksåsen), absolut inte i buljong eller något annat läskigt.

    1. Hej syster! Jag gissar att du lärde dig äta dem som liten vid samma köksbord som jag gjorde 🙂 Jag är också helt inne på de orangea bullarna! Har du något till dem?

Kommentarer inaktiverade.