12/11 Hepp! Dagens filmtips!

Oj! Ska jag blogga om ett filmtips?! Det känns som en evighet sen jag senast såg en ny film. Gamla filmer ser jag ofta eftersom vi har tv- möbeln full av dvd- och blue rayfilmer, men ett tips om en ny film blir värre.

Varför är det så? Jag funderar på det och gissar att det har många orsaker. Jag jobbar mycket, åker alltid till landet när jag är ledig, det har varit ljusa årstider som gjort att det inte känns lockande att sitta inne på en biograf och dessutom går mitt biobesökande alltid i vägor.

Mitt tips får bli: Ta er tid att gå på bio. Varför inte mitt i julstressen? Välj en film helt enligt din egen smak 🙂

6 reaktioner till “12/11 Hepp! Dagens filmtips!”

  1. Nääää! Gör om, gör rätt! Film är film oavsett om du ser hemma eller på bio! Vilken är den bästa film du sett? Vilken film ser du om och om igen utan att tröttna? Vilken är den sämsta film du sett (sevärt även det)?

    1. Jag har funderat hela dagen… Jag ska se vad jag kan hitta på. Det är fasiken inte lätt. Jag gillar ju bara såna filmer som ingen annan normalfuntad vuxen människa gillar.

  2. Och varför tycker du att ett filmtips måste handla om en ny film?? Man kan väl precis lika gärna tipsa om en gammal film? Eller ännu hellre egentligen, de nya filmerna görs det ju reklam för ändå. Tipsa om en gammal favoritfilm!

    1. Du har så rätt, kära syster. Det kan ju lika väl handla om något gammalt. Hua…inte lätt!

  3. Jag håller med föregående skrivare…

    Det är lustigt att när du skulle tipsa om en bok, så drog du till med gammal redan välläst bok, men när det kom till filmtips måste det helt plötsligt vara en ny…

Kommentarer inaktiverade.