Ännu ett osponsrat inlägg…

Jag borde få betalt, men det får jag inte. Jag måste ändå skriva om den här fantastiska locktången som gjort att mitt hår även idag är alldeles jättelockigt.

Den är tydligen den första i sitt slag då den själv rullar upp håret på “spolen” och sedan värmer håret så länge som du har ställt in den på. Det är häftigt att se hur håret liksom “sugs” in i rullen. Fort går det också! Dessutom kan man ställa in locktången så att den alltid gör locken åt vänster, eller alltid åt höger, eller alternerar och gör varannan högersnodd och varannan vänstersnodd. Helt sjukt bra ju!

Nackdelen är kanske priset, men jag tror faktiskt inte att det kommer stoppa mig. Vi är ju två långhåriga i den här familjen som båda älskar lockar. EMMA – du skulle älska den här tången!!

Den tång jag använde igår hos frissan stod det “Babyliss MiraCurl” på, men när jag googlar för att hitta den så ser jag att den bara heter så i “utlandet”. Här hemma heter den Babyliss CurlSecret och den finns att få tag på lite överallt. Den kostar 1250-1500 kr. Klickar du t.ex. på den här länken så kan du se en video för hur det fungerar.

Curl Secret

20140203-211859.jpg

4 reaktioner till “Ännu ett osponsrat inlägg…”

    1. Haha, ja jag älskade den tången!! Var tvungen att förstå tekniken och måste nog köpa en!

Kommentarer inaktiverade.