Jorå, några kort blev det…

I dag jobbade jag min sista dag för året. Nu går jag på julledighet och går inte tillbaks till jobbet förrän den 7:e januari. Det blir alltså tjugotre långa härliga ledighetsdagar med sovmornar, myskläder, familjemingel och fotografering! Tjoho!! Jag har varit sjuk så mycket i år att jag tänkte försöka mig iväg till gymet några gånger också nu när jag äntligen känner mig okej, men vi får väl se hur det går med den planen 🙂

I morse postade jag några julkort. Jag kunde inte hålla mig. Planen var ju annars att jag inte skulle skicka några julkort i år. Jag vet inte hur jag kom på den planen. Jag tror i och för sig att det kan ha haft något att göra med beloppet på mitt bankkonto. Jag ändrade dock den planen och idag gick det alltså i väg några små kort ändå. Jag älskar ju att få riktigt post och vill glädja andra med samma känsla. Snigelpost = Mys!!

I kväll åker jag och Per till Blidö. Det finns inga “måsten” och inga “borden” där ute så det ska bli supernajs. Jag vet inte alls vad det blir för väder, men jag gissar att solen skiner. Det gör den väl alltid där ute? 🙂 Är det dessutom jullov, så kan det väl inte vara annat än bra?