Det kostar att behålla gaddarna

Igår när jag var på Blidö så jobbade min svägerska hårt med att måla om ett av rummen hemma hos min pappa. Hon hade hittat de allra finaste målarkläderna och slet i sitt anletes svett.

Jag blev superinspirerad att ta tag i den där ommålningen av vårt sovrum hemma i Sollentuna som vi pratat om ett tag… Fast man kanske kan få henne att komma och hjälpa till om man lovar att ställa upp med fina kläder?

En annan grej som jag funderat på idag är att i helgen så uppmärksammades jag av Kina på att Domherrarna hittat tillbaks igen. När jag var liten såg man ju såna lite överallt, men det sista årtiondet har det varit lite glest med den arten. Nu var de som sagt tillbaks. Jag gick där och försökte fånga dem på bild, men lyckades inte eftersom de är ordentligt skygga. Dagen efter fick jag dock mitt fotograferingstillfälle… Precis en sån fin rödbröstad Domherre hade flugit rakt in i fönstret och tyvärr dött. Är det inte helt otroligt synd? Nu när de äntligen lyckats föröka sig så ska de ta och flyga in i döden? Stackarn… Jag fotograferade dock inte fågeln utan bar ut den till sin gravplats. Ni får dock se ett litet bevis på eländet…

Ett annat litet elände är att gå till tandläkaren. Det gjorde jag i morse. Det är alltid så vansinnigt dyrt (men nödvändigt). Jag var hursomhelst väldigt glad när tandläkaren sa att jag inga hål hade!

Tyvärr sa han också att jag måste byta ut en av mina lagningar, så idag fick jag betala 840 kronor, och så ska jag tillbaks igen. Trist. Fast någon ska ju göra så att tandläkaren har något att göra också förstås!!

4 reaktioner till “Det kostar att behålla gaddarna”

  1. Hahaha, så sjukt snygg:-) hon kan tänka sig att hjälpa till, lite vin till de där så;-) kramar

    1. Mia, se till att hon målar innan vinet…. annars vet man aldrig hur resultatet blir 😉

      1. Du är förståndig Susanna:-) men kanske det blir riktigt coola effekter med lite extra känsla bakom penseln? 😉

Kommentarer inaktiverade.