* underbara kalender *

Ikväll har jag suttit och fört över namnsdagar, födelsedagar, förlovningsdagar, bröllopsdagar, namngivningsdagar, dopdagar och alla andra viktiga dagar till min nya fina kalender för året 2012. Jag har också skrivit in alla möten som jag vet om. Jag har haft en underbar Miaskrivstund som gjorde min dag!! ÅH, vad jag älskar det hoppfulla i en helt ny och fin kalender. Ordning och Reda. Inget kladd. Allt välplanerat. Härligt! Nu väntar jag bara på att det ska bli slutet av november så att jag kan börja använda den 🙂

Jag kan inte sova en hel natt utan att vakna av att jag snurrat in mig i mitt eget hår och måste vakna för att snurra loss mig själv ur härvan så jag kan vrida huvudet. Det har blivit alldeles för långt! Eftersom jag inser fånigheten i i-landsproblemet så har jag inte gnällt så där jättemycket om det, men lite jobbigt har det faktiskt varit. Idag gick jag därför till frisören och klippte av det.

Här kommer de klassiska FÖRE och EFTER bilderna :
  

Jag vet inte om jag är nöjd, men jag är i alla fall inte missnöjd. Dessutom växer det nog ut igen. Det har gjort det alla andra gånger som jag klippt håret i alla fall!

9 reaktioner till “* underbara kalender *”

 1. Jättefint!!!
  (jag längtar också till slutet av november :-))
  // C

  1. Tack söta du! Lite läskigt var det allt att säga till frissan att sätta saxen i det…

   Ja, du och jag C. Vi fattar!!

 2. Blev du lite inspirerad av A-K? Ska bli spännande att se det på riktigt imorgon. På blid blev det fint.

  1. Jag bokade tiden förra veckan så Nej, men hon kanske bekräftade mitt val 🙂

 3. Och jag tar tillbaka min desperata kommentar: GÖR DET INTE! Du blev jättefin!!!! Kram!

Kommentarer inaktiverade.