En kväll med Mattis….å hans mor och far!

Idag fyller min syster Susanna år! Jag börjar därför med att säga GRATTIS toksyrra! Hoppas din dag varit underbar. Det lät så på fejan. Jag hoppas sååååå att det var sant!!

Jag har också firat. Fast på helt annat sätt. Jag har nämligen fått träffa min lilla apunge Mattis! Han och hans föräldrar kom över och åt onsdagsmiddag med oss. Det var gott, trevligt och lite gäspigt. Det är mysigt när man inte behöver göra det så himla komplicerat!

Här kommer bara den obligatoriska bildskörden!! Det går ju inte att låta bli att fotografera den här lilla ungen! Jag hoppas dock på ett utomhusfotograferingstillfälle. Där finns det ju ljus!!

 

   

     

6 reaktioner till “En kväll med Mattis….å hans mor och far!”

 1. Stort tack för gratulationer även här!! 🙂
  Jo, jag hade en bra dag 🙂 barnen på jobbet vet hur man firar födelsedagar!! 🙂

  Oj, vad söt han är den där lille Mattis! Vilka underbara goa kinder 🙂 jag hoppas att jag får träffa honom IRL nån gång 🙂

  Puss puss

 2. Alltså…bilden där han tittar över Peters axel….jag DÖÖÖÖR vilken söt unge jag har!!! Susanna: vi ska väl fira en viss 18:åring snart, då får vi kanske chans att ses? Mia: nu kanske jag bjöd in mig själv till något ståhej, du får o-inbjuda mig om det inte passar.

  KÄRLEK!

  1. OM jag oinbjuder dig så får jag nog skäll….du minns väl förra året när födelsedagsbarnet undrande frågade när du skulle komma. Som ett faktum! Vi kör kalas 13/11. Mailar snart mer info.

Kommentarer inaktiverade.