Tisdag med Tesan

Min dag började riktigt roligt.

In på kontoret klev nämligen min kollega bubblandes om vad hon sett på pendeltåget. “De konstigaste skorna hon någonsin sett, aldrig mer skulle hon se några såna skor igen, så hon hade tagit fram kameran och fotograferat skobärerskan och hennes skor” 🙂

På bilden såg jag några, för mig, väldigt vanliga träskor. Röda och fina. Såna som jag verkligen önskar att jag ägde. De är dock lite dyra så jag har inte unnat mig några sådan ännu.  Jag har dock varit avundsjuk på Josephina och Erica som har sådana.

Skrattet (eller skratten faktiskt) kom sedan gång på gång när kollega efter kollega, precis som jag, kunde nämna vad de kostar och vem som saluför dem samt att de inte alls är ovanliga.

Ibland händer det att man missar uppenbara saker. Idag hände det min söta träskofotograf till kollega. Det var underbart att se hur hon bjöd på sitt misstag. Det är en rolig kollega!!

De här är skorna hon såg:

Jag skulle gärna ha dem eller de här rosa….
Vilka vill du ha??

 

Idag fick jag besök av Thérèse och hennes stora fina mage.

Hon behövde vara social och jag behövde vila, så det passade ju bra. Vi satt på altanen hela kvällen vid utebordet. Inte för att Tesan behöver något sådant. Hon har ett med sig! 🙂

Tänk att om en månad så är den där magen borta. Istället finns då en liten bäbis här hos oss. Det är så svårt att greppa. Jag vet att det fungerar så, men ändå är det ett lika stort mirakel varje gång det händer….

 

(048 hittad.)

 

6 reaktioner till “Tisdag med Tesan”

 1. Ha ha – inte alls särskilt ovanliga som sagt. Men alldeles underbara! Mitt ex tyckte de såg porriga ut (och det får han ju gärna tycka…), men jag älskar mina röda i lack.
  Denna sommar köpte jag ett par av samma märke; ett par svarta i mocka som är täckta fram och har ett vitt/svart band. Jättesöta!
  Jag hoppas din make ser detta inlägg och överraskar dig med ett par rosa 🙂

 2. Hur kan hon se så härligt glad ut i denna värmen? Jag höll på att kravera idag på väg hem från jobb, förvisso hade jag jeans och tröja på mig men ändå. Längtar tills jag kan sitta i stolen med en ‘drink’ i handen iklädd bara linne och shorts… snart så…

  1. Det är verkligen “snart”, kära Cim!!
   Timmarna är lätträknade 🙂

 3. Cim: jag har alltid varit världens mest frusna människa – tils jag blev gravid! Nu är jag varm hela tiden och jag älskar’t! Även en varm dag som denna! Fast jag måste medge att det är himla skönt med en tunn sommarklänning nör det är såhär varmt!

Kommentarer inaktiverade.