Olje-Onsdag

De flesta av mina vänner, som har barn, har yngre barn än vad jag har och vet nog inte riktigt hur vi tonårsföräldrar har det. Därför vill jag berätta att det är en mycket underlig känsla att ha barn som inte är “barn”. Det är liksom svårt att vänja sig vid att de inte är barn utan faktiskt är vuxna som råkar bo hemma fortfarande.

Alldeles nyss bokade jag hotell för min allra första semesternatt. Ett hotellrum. För två personer. Alltså till mig och Per. Barnen kan inte följa med för de jobbar! Mycket underlig känsla att vi antagligen inte kommer att åka på familjeresor någon mer gång. I alla fall kommer det inte längre vara givet att om jag och Per åker någonstans, så följer ungarna med.

Så nu har jag bokat ett hotellrum i Uddevalla av alla platser. Det är nog inget ställe jag skulle välja om jag skulle ut och nöjesbo, men det ligger väldigt bra till för mina behov eftersom jag ska vidare mot Tanum, så Uddevalla blev det! Det ska bli riktigt skönt!!

Jag arbetar sommartid nu några dagar innan jag får gå på semester. Det betyder att jag får gå från jobbet en timme tidigare än normalt sett (förutsatt att ingen kris inträffat). Jag har i och för sig varit på jobbet riktigt supertidigt på morgonen för att få undan så mycket som möjligt, men jag har kunnat utnyttja den här sommartidsförmånen på eftermiddagen tre dagar på raken och det är helt underbart!! Jag kommer hem så tidigt att jag hinner göra alla de där sakerna jag verkligen skulle vilja göra i vanliga fall, men aldrig hinner med. Tack för sommartid, säger jag!!

Idag var jag ute och rände på lunchen. Jag skulle utföra ett ärende av viktigt slag som jag lovar att jag ska berätta mer om i nästa vecka. Just nu får det bli en cliffhanger 🙂 Det jag hade tänkt berätta var dock att jag på vägen hem såg bilplåt 049. Det går inte fort, men det går långsamt!

Nu ska jag försöka få tyst på oljudet här hemma. Vår altan står nämligen och skriker “JAG ÄR TORR. OLJA IN MIG!!!!” Så jag ska försöka lura ut Per, oljeburken och penseln så det blir gjort. Han tvättade av den häromkvällen så nu är det bara oljan kvar!!

En kommentar till “Olje-Onsdag”

  1. Uddevalla låter som ett perfekt ställe för en romantisk vistelse! SB12 också är dygnet räddat. Kram!
    TACK Mia, min Mia för att du räddade min kväll. Och förmodligen resten av veckan för den delen. För så är det.

Kommentarer inaktiverade.