Hammare, Skruvmejsel och andra redskap

Jag har gått på en kurs som hålls av företaget Existens som heter “Coaching for Life“. Idag var det dags att träffas för sista gången. Hela dagen gick jag med en blandning av sorg och förväntan blandat i en förvirrad mix i kroppen. Sorgen kom från att jag inte alls vill sluta gå på den här kursen som hjälper mig att hitta min väg i livet och för att jag kommer att sakna mina kurskamrater något otroligt mycket. Förväntan kände jag självklart eftersom jag mår så bra på Existens. Så fort jag stoppar in tårna innanför dörren så går pulsen ner. Det kan bero på att det finns så mycket lugn, kärlek och vänner där, men jag tror att det sitter i väggarna på något sätt…

Idag var det alltså dags för “avslutning” (dock utan examen, för vårt arbete fortsätter utanför kursen) och i fikapausen fick vi njuta av underbart goda smaker från Curlyfood. Smaskigt värre!!

Våra tre coacher har guidat oss i vårt sökande efter det vi längtar efter på ett fantastiskt sätt, och i ett försök att visa vår uppskattning till dem, så överräckte vi vackra hemgjorda blomsterarrangemang med tillhörande personliga kort. Vi hoppas att de känner vår uppskattning!! (Tack Helle och Erica för all energi ni lade i blommor och kort)


Foto: Erica Breyer

Efter ett stort kramkalas, lite sorg, mycket glädje och förhoppning om att ses igen, så åkte jag hem mot Sollentuna. Jag satt i bilen och funderade på att de verktyg jag nu har i min ryggsäck inte kommer i form av hammare och skruvmejsel utan av mod, kärlek, vilja och inre styrka. Inte dumt!

Nu fortsätter min resa…

PS. VLS till alla som behöver det! DS

 

10 reaktioner till “Hammare, Skruvmejsel och andra redskap”

 1. Hej underbara Mia,

  Du har verkligen fått med hela kvällens upplevelse på ett härligt och varmt sätt. Jag håller helt med dig i dina ord. Tack för komplimangen om blommorna, det var verkligen en njutning att göra dem. Det kanske blir en handelsträdgård så småningom?? 😉

  Stor kram från din vän Helle

  1. Ja, vilken kväll vi hade!!

   Du och Rappne kommer att göra Sverige grönare. Det är jag övertygad om!

   Stor kram och VLS / MIA

   PS. Jag fick hjärnsläpp – så här är det: Varma, Lugna och Snälla DS

 2. Åh, vad härligt att minnas kvällen med din blogg igen! Kommer nog “hänga” ofta på denna sida…Tack Mia! Kramen

 3. Underbara Mia,
  Vilka härliga bilder och tack för det du har delat med dig av.
  Vi ses snart igen,

  VLS… den är tagen.

  Kram
  Annette

  1. 🙂

   Alla kan vi behöva lite VLS då och då. Kanske framför allt jag!

   Och du, jag är så glad att du lurade mig… 🙂

   KRAM

 4. Tårar på bankpappren.. av tacksamhet. Så fint återgivet Mia! Så fint blomsterarrangemang Helle o Erica! Så fint känslotillstånd ni skapar hela gruppen!

  Kärlek,
  Lena-Henrietta

  1. Söta fina du!! Jag tror att vi alla lägger in mer saker i bild och text än vad som finns där. Vet du varför? För vi bär CFL med oss i våra hjärtan!

   Kärlek! MIA

Kommentarer inaktiverade.